User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Οι δύσκολες εποχές που διανύουμε απαιτούν, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς των νέων παιδιών, κυρίως αυτών που βρίσκονται στην εφηβεία και βιώνουν καθημερινά την κοινωνική κρίση γύρω τους.

Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα καλούνται να προετοιμαστούν προκειμένου να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις για μία θέση στα ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ.

Τι χρειάζονται όμως, αυτά τα παιδιά για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους εν μέσω –κοινωνικών, οικονομικών, συναισθηματικών κ.α.- δυσκολιών;

Χρειάζονται να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που να τους παρέχουν στήριξη σε όλους τους τομείς, για να νοιώσουν ασφάλεια και ισορροπία μέχρι την ώρα των εξετάσεων.

Στο φροντιστήριο ΦΑΣΜΑ,

προκειμένου οι μαθητές μας να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες απαιτήσεις του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων, πέραν της πολύχρονης διδακτικής  εμπειρίας του συνόλου των καθηγητών μας, παρέχουμε συμπληρωματικά και στήριξη μέσω αποκλειστικής  συνεργασίας με ψυχολόγο.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε για τους μαθητές μας (αλλά και τους κηδεμόνες) ολοκληρωμένο πακέτο στήριξης συλλογικά και μεμονωμένα, όποτε είναι απαραίτητο.

Έναρξη θερινών μαθημάτων 22 Ιουνίου 2015,

 

πληροφορίες – εγγραφές:

 

Φροντιστήριο ΦΑΣΜΑ - www.fasma-edu.gr

Ρήγα Φεραίου 61

Τηλέφωνο 2610 344 441

F/B frontistirio.fasma

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla