User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

 

ü  Για τους μαθητές Γυμνασίου:

Προσφέρουμε ολοκληρωμένο πακέτο διδασκαλίας των βασικών μαθημάτων (θετικών και θεωρητικών) με γνώμονα την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για το Λύκειο. Η εμπειρία μας, μας έχει δείξει ότι είναι πολλά τα εφόδια που αποκομίζουν τα παιδιά από το Γυμνάσιο και τα οποία θα τα οδηγήσουν με σιγουριά στις τάξεις του Λυκείου.

ü  Για τους μαθητές Λυκείου:

Έχουμε γνώμονα την πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία των παιδιών για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών για τις τρεις τάξεις του Λυκείου το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στα παιδιά –ξεκινώντας από την Α’ Λυκείου- με έμφαση στα μαθήματα του προσανατολισμού που έχουν επιλέξει.

 Τα τμήματα των μαθητών διαμορφώνονται πάντα με στόχο το καλύτερο επίπεδο που μπορεί να βρεθεί ο μαθητής ώστε να αποκτήσει κίνητρο βελτίωσης και προσέγγισης του στόχου του.

                Η ολοκληρωμένη προετοιμασία των παιδιών συνεχίζεται, εκτός από το γνωστικό, και στο ψυχολογικό επίπεδο παρέχοντας στήριξη μέσα και έξω από την τάξη.

                Προκειμένου οι μαθητές μας να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες απαιτήσεις του συστήματος των πανελλαδικών εξετάσεων, πέραν της πολύχρονης διδακτικής  εμπειρίας του συνόλου των καθηγητών μας, παρέχουμε συμπληρωματικά και στήριξη μέσω αποκλειστικής  συνεργασίας με ψυχολόγο. Οι τακτικές συναντήσεις μαθητών αλλά και των κηδεμόνων τους με την επιστημονική συνεργάτιδά μας, βοηθάνε στην καλύτερη συναισθηματική διαχείριση το άτομο αλλά και το οικογενειακό του περιβάλλον.

                Οργανώνουμε συχνές ενημερώσεις γονέων όπου οι γονείς μπορούν να πληροφορηθούν για την επίδοση των παιδιών τους και σε συνεργασία με τη διεύθυνση και τους καθηγητές να λύσουν τυχόν προβλήματα ή δυσκολίες.

                Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φροντιστών, παρέχουμε ενημέρωση σε θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που ασχολείται εξατομικευμένα με τον κάθε μαθητή, με τις αδυναμίες του, τις ανησυχίες του, τις προοπτικές του και τον βοηθά στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού του δελτίου.

                Στη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται  έως και 32 σταθμισμένα διαγωνίσματα σε κάθε τάξη, καθώς και εξετάσεις προσομοίωσης σε όλες τις τάξεις του λυκείου που οργανώνovται από την ΟΕΦΕ. Με τον τρόπο αυτό, εξοικειώνονται οι μαθητές μας  με την εξεταστική φιλοσοφία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

Να προσεγγίζουμε κάθε μαθητή με ξεχωριστό τρόπο ώστε  να αναδειχθούν τα ταλέντα και οι δεξιότητες του, να ξεπεράσει τις όποιες ανασφάλειες, να καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό του, να απογειώσει όλες τις δυνάμεις του για να πραγματώσει τα όνειρα του.

Είμαστε δίπλα σας!

Ρήγα Φεραίου 61

 

2610 344 441

Joomla templates by a4joomla