Φάσμα Φροντιστήριο

Αίτηση για τη Β΄ κατανομή θέσεων στα Πανεπιστήμια της Κύπρου

Αίτηση για τη Β΄ κατανομή θέσεων στα Πανεπιστήμια της Κύπρου
Οι ενδιαφερόμενοι/ες Ελλαδίτες/τισσες φοιτητές/τριες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για τη Β΄ κατανομή θέσεων σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Κύπρου.
 
  • Η υποβολή ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Β΄ Κατανομή θέσεων θα μπορεί να γίνει, ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη 23 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 14:00.
  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωση θέσης, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι/ες που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α΄ κατανομή του 2023.
  • Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β΄ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής https://applications.ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr/main_cand με τους ίδιους κωδικούς (username, password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από τη Α΄ κατανομή. Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β΄ κατανομή θέσεων.
  • Τα αποτελέσματα της Β΄ κατανομής θέσεων Ελλαδιτών/ίτισσων υποψηφίων, αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.
Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.