Φάσμα Φροντιστήριο

Ενημερωτικές Επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Ενημερωτικές Επισκέψεις στο Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει ενημερωτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στην Β΄ και Γ’ Λυκείου.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται είτε με φυσική παρουσία των μαθητών/τριών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών είτε διαδικτυακά, κάθε Δευτέρα, 11.30 – 12.30 και κάθε Τρίτη 12.00 – 13.00, από 13/2/2023 έως και 23/5/2023.

Στόχος είναι να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών και να απαντηθούν ερωτήματα σας γύρω από τις Οικονομικές Επιστήμες, τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές προοπτικές που αυτές ανοίγουν, τις δραστηριότητες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τη φοιτητική ζωή στο Ρέθυμνο.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψης/διαδικτυακής ενημέρωσης, με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματέας του Τμήματος κ. Ελένης Καλογεράκη: e.kalogeraki@uoc.gr. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2831077406

Υπεύθυνοι Καθηγητές:

– Εμβαλωματής Γρηγόρης, email: g.emvalomatis@uoc.gr

– Δασκαλάκη Χαρούλα, email: chdaskalaki@uoc.gr